© Baykuş Haber

Judo Anadolu Yıldızları Ligi seçmeleri tamamlandı

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI SPOR HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN, DİYARBAKIR JUDO İL TEMSİLCİLİĞİ’NİN ORGANİZE JUDO ANADOLU YILDIZLARI LİGİ GRUP MÜSABAKALARI TAMAMLANDI.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Diyarbakır Judo İl Temsilciliği'nin organize ettiği Judo Anadolu Yıldızları Ligi grup müsabakaları, Şehitlik Köşkler Çok Amaçlı Spor Salonu'nda başarıyla tamamlandı. Diyarbakır il seçmelerine 9 kulüpten 80 yetenekli sporcu katıldı. Bu genç yetenekler, ilk altıya girebilmek için rakipleri karşısında yoğun bir mücadele sergiledi.

Diyarbakır Judo İl Temsilcisi Osman Gökçül, bu seçmeler sonucunda ilk sırayı elde eden 6 kız ve 6 erkek sporcunun, 6-8 Haziran tarihlerinde Siirt'te düzenlenecek olan grup müsabakalarında Diyarbakır'ı ve kulüplerini temsil edeceğini açıkladı. Geçen yıl elde edilen Türkiye Şampiyonluğu'nun ardından bu yıl da aynı başarıyı yakalamayı hedeflediklerini belirten Gökçül, Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nuammer Uslu ile şube müdürlerine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Geleceğin judo şampiyonlarını yetiştirmek için çalışmaların aralıksız devam edeceğini vurguladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER