© Baykuş Haber

Kabir ziyareti yapan vatandaşlara 25 bin çiçek dağıtıldı

BAŞİSKELE BELEDİYESİ, VATANDAŞLARIN BAYRAMDA KABİR ZİYARETLERİNİ DAHA GÜVENLİ VE RAHAT ŞEKİLDE YERİNE GETİRMELERİ İÇİN İLÇEDEKİ KABRİSTAN VE ŞEHİTLİKLERİ TEMİZLEDİ. AYRICA VATANDAŞLARA 25 BİN ÇİÇEK DAĞITILDI.

Başiskele Belediyesi, bayram süresince vatandaşların kabir ziyaretlerini daha güvenli ve rahat bir şekilde gerçekleştirebilmeleri için ilçedeki kabristanlar ve şehitlikleri temizledi. Bu özel dönemde vatandaşların daha iyi şartlarda kabir ziyareti yapmalarını sağlamak amacıyla, çim biçme, yabani otları temizleme, mıntıka düzenlemesi ve parke yol yapımı gibi çalışmaları tamamladılar.

Ayrıca, Başiskele Belediyesi ekipleri, arefe günü kabir ziyaretine gelen vatandaşlara ücretsiz olarak 25 bin çiçek dağıttılar. Kent genelindeki her kabristanın girişinde kurulan stantlarda çiçek dağıtımı gerçekleştirildi ve bu uygulama nedeniyle Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü'ye teşekkürler sunuldu. Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, Kurban Bayramı'nın arifesinde sabahın erken saatlerinden itibaren kabristanları ve şehitlikleri ziyaret ederek vatandaşların yanında oldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER