© Baykuş Haber

Kaçak yollarla yurt dışına gitmek isteyen gençten 6 aydır haber alınamıyor

GAZİANTEP'TEN YURT DIŞINA KAÇAK YOLLARLA ÇALIŞMAYA GİTMEK İÇİN EVDEN ÇIKAN MURAT DEMİR'DEN 6 AYDIR HABER ALINAMIYOR.

Gaziantep'ten yasadışı yollarla yurt dışına çalışmaya gitmek üzere evden ayrılan Murat Demir'den tam 6 aydır haber alınamıyor. Kayıp oğullarının akıbetini merak eden aile, onu yasa dışı yollarla yurt dışına götürmeye çalışanlar ve kaybolmasına neden olan kişilerin bulunmasını talep ediyor. Tahir Demir, "Oğlum Murat'ın cebinde 4 bin Euro vardı. Bizim isteğimiz, eğer sağ ise gelsin, öldüyse bile bir mezarı olsun" dedi.

Tahir Demir, oğlu Murat'ın 6 ay önce yurt dışına çalışmak amacıyla evden ayrıldığını ve o günden bu yana kendilerinden hiç haber alamadıklarını anlattı. Ailenin çabalarına rağmen Murat'tan bir iz bulunamadı. Oğullarının öldüğü iddiaları üzerine hukuki bir mücadele başlatan aile, oğullarının akıbetini merak ediyor. Tahir Demir, "En son yurt dışına gideceğini söyledi. Hiçbir haber alamadık. Kendisine telefonla ulaşamadık. En son annesini telefonla aramış ve ’bizi götüren adam, deniz yolu ile sınırı geçirecek’ demiş. Daha sonra hiç haber alamadık." şeklinde konuştu.

Ailenin avukatı Ramazan Hakan Urul ise kaybolan Murat Demir'in arkadaşı İbrahim Halil'in şüpheli olduğunu belirtti. Urul, yasa dışı yollarla yurt dışına gitmeye çalışanların bulunarak yargılanmasını talep etti. Ayrıca, İbrahim Halil'in söylemlerinin kurgusal olduğunu öne sürdü. Urul, "Her ne olursa olsun biz ölü ya da diri Murat Demir’e ulaşılmasını istiyoruz." dedi.

Bu trajik hikaye, Murat Demir'in ailesinin oğullarının akıbetini öğrenme umudu ve hukuki mücadelesi etrafında dönüyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER