© Baykuş Haber

Kadıköyde beton mikseri felaketi: 4 araç ezildi, 1 kişi yaralı

KADIKÖY'DE SOKAĞA HIZLA GİREN BİR BETON MİKSERİ PARK HALİNDEKİ ARAÇLARIN ÜZERİNE DEVRİLDİ. 4 ARACIN HASAR GÖRDÜĞÜ KAZADA BETON MİKSERİ SÜRÜCÜSÜ HAFİF YARALANDI.

Kadıköy'ün Kozyatağı Mahallesi'nde meydana gelen olayda, park halindeki araçlara hızla giren bir beton mikseri devrildi. Saat 10.15 sularında gerçekleşen bu kazada, 34 AH 5870 plakalı beton mikseri sürücüsü Ramazan Ş.'nin, Bayar Caddesi'nden aşırı hızla Şakacı Sokağa girmesi sonucu aracın kontrolünü kaybederek park halindeki diğer araçların üzerine devrildi.

Kazada, beton mikseri sürücüsü hafif yaralanırken, araçların üzerine devrilmesi sonucu toplamda 4 araç hasar gördü. Şans eseri, o sırada sokak üzerinde bulunan seyyar satıcı tezgahı açık değildi, bu da büyük bir faciayı engelledi.

Olayın ardından polis ve itfaiye ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Polis ekipleri güvenlik önlemlerini alarak sokakta bir süre araç trafiğine izin vermedi. Kazazedeyi hafif yaralanan sürücünün, kendi imkanlarıyla yakındaki bir hastaneye gittiği belirlendi.

Yaklaşık 2 saat süren çalışmaların ardından, sokak yeniden araç trafiğine açıldı. Bu kaza, hızla girilen sokaklarda dikkatli olmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER