© Baykuş Haber

Kadıköyde yavrusunu korumak isteyen anne karga esnafın başının belası oldu

KADIKÖY’DE YAVRUSUNU KORUMAK İSTEYEN ANNE KARGA ESNAFIN BAŞININ BELASI OLDU

Kadıköy'de yaşanan ilginç bir olayda, yuvadan yola düşen ve uçamayan yavru kargaya yardım etmeye çalışan vatandaşlar, diğer kargaların saldırısına uğradı. Ancak bir esnaf, yavru kargayı kurtarmak için kafasına motosiklet kaskı takarak çözüm buldu.

Olay, Kadıköy'de geçtiğimiz günlerde meydana geldi. Yuvadan yola düşen yavru karga, uçamayınca trafik akışını durdurdu. Yolda araçlar durunca vatandaşlar yavru kargayı yoldan almak istedi, ancak diğer kargalar saldırarak engel oldu ve vatandaşlar kaçmak zorunda kaldı.

Bu karmaşa sırasında bir esnaf, kafasına motosiklet kaskı takarak yavru kargayı almak için harekete geçti. Kargayı kaskla koruyarak yol kenarına taşıdı ve diğer kargaların saldırılarından kurtulmayı başardı.

Kargayı kaskla kurtaran Kerem Kaçaman, "Biz burada çalışıyoruz, karga yavrusu yere düştü. Yoldan gelen araçlar yavru kargadan dolayı ilerleyemiyordu. İnsanlar karga yavrusunu almak istediğinde diğer kargalar saldırıyordu. İnsanlar çekinince, ben motosiklet kaskı takarak kurtarmayı düşündüm. Yavru kargayı alıp bahçeye bıraktım. Olay sosyal medyada gündem oldu." şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER