© Baykuş Haber

‘Kadın El Ele sergisi açıldı

ZONGULDAK BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ İSMAİL HAKKI ÖZÖLÇER’İN EŞİ SERAN ÖZÖLÇER’İN KOORDİNATÖRLÜĞÜNDE, ‘KADIN EL ELE’ ADI ALTINDA AKADEMİ CAFEDE RESİM SERGİSİ AÇILDI.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’in eşi Seran Özölçer'in koordinatörlüğünde düzenlenen 'Kadın El Ele' temasıyla açılan resim sergisi büyük ilgi gördü. Serginin açılışına Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, siyasi parti temsilcileri ve daire müdürleri de katıldı.

Rektör İsmail Hakkı Özölçer, serginin önemine vurgu yaparak, "Bu, tüm hanımların el emeği ve göz nuru eserlerinden oluşuyor. İnşallah elde edilen gelir, hanımlarımız ve kız öğrencilerimiz için burs olarak kullanılacak." dedi.

Vali Mustafa Tutulmaz ise şunları söyledi: "Değerli Rektör hocamın ifade ettiği gibi, bugün kadınlarımızın el ele vererek ortaya çıkardığı eserleri görme şansına erişeceğiz. Burada asıl önemli olan maksat. Bu eserlerin iyilik niyetiyle üretildiğini görmek bizi mutlu ediyor. Emeği geçen tüm kadınlarımızı tebrik ediyorum. İnsan için yaptığı işin değeri büyüktür. Şimdiden eserlerini sunan herkese teşekkür ediyorum."

Sergiden elde edilecek gelirler ise kız öğrencilere burs verilmesi amacıyla kullanılacak. Açılış töreninde protokol üyeleri, serginin açılış kurdelesini kesti ve eserleri inceledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER