© Baykuş Haber

Kadın kültür merkezi kursiyerleri stant açtı

KADINLAR, EL EMEĞİ ÜRÜNLERİNİ ÇORUM BELEDİYESİ TARAFINDAN SAAT KULESİ ÖNÜNE KURULAN STANTLARDA HEM SERGİLİYOR, HEM DE SATIŞINI YAPIYOR

Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezi kursiyerleri, özgün el emeği ürünleriyle ev ekonomisine katkı sağlıyorlar. Bu yetenekli kadınlar, hazırladıkları ürünleri Çorum Belediyesi tarafından Hürriyet Meydanı'nda kurulan stantlarda sergileyip satışını gerçekleştiriyorlar.

Çorum Belediyesi, Kadın Kültür ve Sanat Merkezleri aracılığıyla kadınların el becerilerini geliştirmelerine ve ekonomiye katkıda bulunmalarına olanak tanıyor. 8 farklı bölgede bulunan bu merkezlerde, binlerce kursiyere el sanatları, dikiş, resim, bilgisayar, yemek yapma, güzellik ve saç bakımı gibi 70'e yakın branşta eğitimler veriliyor.

Kadın Kültür ve Sanat Merkezleri'nin stantları Hürriyet Meydanı'nda iki gün boyunca açık kalıyor ve burada hazırlanan ürünler sergilenerek satışa sunuluyor. Bu stantlar, vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, stantları ziyaret ederek kursiyerler ve usta öğreticilerle sohbet edip alışveriş yaparak destek verdi. Başkan Aşgın, Kadın Kültür ve Sanat Merkezleri'nin kadınların becerilerini geliştirmelerine yardımcı olduğunu ve bu kursların devam edeceğini vurguladı. Ayrıca, hemşerilerini stantları ziyaret etmeye davet etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER