© Baykuş Haber

Kadın şoförün üzerine bıçakla yürüyen adamın yolculara yaşattığı korku dolu anlar kameraya yansıdı

GÖRÜNTÜLERDE OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ ADAM, TARTIŞTIĞI KİŞİLERE BIÇAK ÇEKERKEN O SIRADA OTOBÜS İÇERİSİNDE BULUNAN KADIN YOLCULARIN BÜYÜK KORKU YAŞADIĞI GÖRÜLDÜ.

Antalya'da yaşanan olayın güvenlik kamerası görüntüleri, durağa hatalı park eden bir kişi ile kadın otobüs şoförü arasındaki tartışmayı ve sonrasında yaşanan kavgayı gözler önüne seriyor. Işıklar Caddesi'nde yaşanan olayın detayları, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. İddialara göre, Elçin Güner adlı kadın otobüs şoförü, Sarısu-Güzeloba hattındaki görevini yerine getirirken, durağa girmeye çalıştı fakat durağa park etmiş olan A.T. isimli sürücüyü fark etti. Güner, sürücüyü uyarabilmek için kornasını çaldı. Ancak sürücü, durakta beklemeye devam etti ve el kol işaretleriyle tepki gösterdi. Bu sırada diğer yolcular da otomobil sürücüsünü uyarmaya başladı.

Daha sonra, otobüs şoförü ile otomobil sürücüsü arasında sözlü bir tartışma başladı ve bu tartışma kısa sürede fiziksel bir kavgaya dönüştü. Güvenlik kamerası görüntülerinde, otomobil sürücüsünün otobüs yolcularına hakaret ettiği, ardından bıçak çektiği görülüyor. Bu olay esnasında otobüs içinde bulunan kadın yolcular büyük korku yaşadılar. Görüntülerde, bir çocuğun annesine sarılarak korktuğu anlar da yer alıyor.

Olayın ardından otobüs şoförü Elçin Güner, suç duyurusunda bulundu. Otomobil sürücüsü A.T. ise polise giderek ifade verdi ve suçlamaları kabul etmedi.

Yaşanan bu olay, trafikteki sorunların nasıl tehlikeli sonuçlara yol açabileceğini gösteriyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER