© Baykuş Haber

Kafe Senin, hizmete girdi

BALIKESİR’İNEDREMİT BELEDİYE BAŞKANI SELMAN HASAN ARSLAN’IN ÖNEMLİ PROJELERİNDEN OLAN ATATÜRK GENÇLİK MERKEZİ BÜNYESİNDE İŞLETMECİLİĞİNİ BELEDİYENİN YAPTIĞI “KAFE SENİN” HİZMETE GİRDİ.

Balıkesir'in Edremit ilçesinin Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan'ın öncülük ettiği Atatürk Gençlik Merkezi'nde bulunan "Kafe Senin" adlı işletme, belediye tarafından yönetilen bir hizmet olarak faaliyete geçti. Geçen yıl açılan Atatürk Gençlik Merkezi, modern ve şık tasarımı, geniş ürün yelpazesi ve uygun fiyatları ile dikkat çekiyor. Kafe Senin'in açılışı, bir törenle gerçekleşti.

Açılış törenine Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Edremit Ticaret Odası Meclis Başkanı Bayram Kayahan, CHP Edremit İlçe Başkanı Deniz Onur Özcan, Saadet Partisi Edremit İlçe Başkanı Ahmet Pınar, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Arslan, yaptığı konuşmada şunları dile getirdi: "Bugün bizim için mutlu bir gün. Bu gençlik merkezi projemizi gerçekleştirirken, bu köşeyi özellikle açık bırakmıştık. Gençlerimizin özellikle çok rağbet ettiği bu tür kafelere bir yenisini kazandırmak istedik. Projelerimizi bir bir hayata geçirirken, Edremit'in kent kimliği kazanmasını, kent kültürünün gelişmesini ve marka şehir olmasını sağlama yolunda adım adım ilerliyoruz. Meslek odalarımız, muhtarlarımız, sivil toplum örgütlerimiz, siyasi partilerimizle birlikte çalışarak Edremit'i daha da ileriye taşımak en büyük sorumluluğumuzdur. Bu heyecanı herkesin içinde görebiliyoruz. Kafe Senin işletmesinde başkan yardımcım Ahmet Elman başta olmak üzere İşletme İştirakler Müdürümüz Müşerref Uşaklı'ya ve tüm belediye personeline teşekkür ediyorum. 'Senin' dememizin amacı, bu işletmenin sizin olduğunu vurgulamaktır. Bu, sizin belediyeniz, sizin kafenizdir. Hayırlı ve uğurlu olsun."

Bu yeni işletme, Edremit'in sosyal yaşamına katkıda bulunarak gençlerin ve vatandaşların keyifli vakit geçirebileceği bir mekan olarak hizmet vermeye başladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER