© Baykuş Haber

Kağıthane sokak sokak yenileniyor

KAĞITHANE BELEDİYESİ FEN İŞLERİ ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA; KÂĞITHANE’DEKİ SOKAKLAR TEK TEK YENİLENİYOR.

Kağıthane Belediyesi'nin 2023 yılındaki çalışmalarıyla ilgili güncel bilgilere göre, ilçedeki sokaklar titizlikle yenileniyor. Bu yıl içinde Arı Caddesi, Sedef Caddesi, Soğuksu Caddesi, Topatan Caddesi, Beyder Sokak, Boncuk Sokak, Bordo Sokak, Buyruk Çıkmazı Sokak, Çemen Sokak, Diyar Sokak, Eren Sokak, Esen Sokak, Hakim Sokak Endüstri Meslek Lisesi, Seyrantepe Mahallesi Hamidiye Etfal Hastanesi ve Gürsel Mahallesi Yol Bakım Şefliği Taş Deposu bölgelerinde toplamda bin 900 ton asfalt kaplama uygulandı. Ayrıca, ilçe genelinde 55 bin metrekarelik parke taşı tamiratı gerçekleştirildi.

Gültepe Otopark üstü yeşil alan projesi kapsamında bölgeye 34 geniş yapraklı, 150 iğne yapraklı ve 134 adet ağaççık olmak üzere toplamda 318 adet ağaç ekildi. Bu projeye ek olarak bin 700 metrekarelik bir alanda granit taş döşemesi yapıldı.

Hürriyet Otopark üstü yeşil alan projesi de ilçeye önemli katkılarda bulundu. Bu proje kapsamında 2 bin 100 metrekarelik bir alana 2 farklı çocuk oyun parkı, 200 metre uzunluğunda bir yürüyüş parkuru, 450 metrekare granit tamburlanmış parke taşı, 100 metrekarelik bir mini futbol sahası, muhtarlık yerleşkesi, pergoleler, oturma alanları, 130 adet ağaç, 13 bin 350 adet peyzaj bitkisi ve 200 adet sarmaşık eklenerek yeşil bir alan oluşturuldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER