© Baykuş Haber

Kağıthane TEM Otoyolu’nda zincirleme kaza: 1’i ağır 2 kişi yaralandı

Emre KURT/İSTANBUL(DHA) KAĞITHANE TEM Otoyolu’nda 3 aracın karıştığı zincirleme kazada 1’i ağır 2 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle Ankara istikametinde trafik oluştu. 

Emre KURT/İSTANBUL(DHA) KAĞITHANE TEM Otoyolu'nda meydana gelen zincirleme kazada, 1'i ağır olmak üzere toplam 2 kişi yaralandı. Bu üzücü kazanın etkisiyle Ankara istikametinde trafik yoğunluğu oluştu.

Kaza, TEM Otoyolu Seyrantepe Mevkinde FSM Köprüsü istikametinde, sabah saat 06.30 sularında meydana geldi. İddiaya göre, otoyolda bir hafif ticari araç arıza yaparak durdu. Tam bu sırada arkadan gelen 41 H 8448 plakalı bir otomobil, duran araca çarptı. Kaza sonrası 41 H 8448 plakalı otomobilin sürücüsü, aracından inerek durumu kontrol etti.

Ancak bu esnada arkadan gelen Mesut Geliç yönetimindeki 34 GAF 301 plakalı bir kargo aracı, kazayı fark etmeyerek önce 41 H 8448 plakalı otomobile, ardından da önünde duran sürücüsüne çarptı. Bu şiddetli çarpışmanın etkisiyle yola savrulan sürücü ağır bir şekilde yaralandı. Aynı zamanda, çarpmanın şiddetiyle devrilen aracın sürücüsü de hafif yaralanmıştır.

Kaza sonrası, olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri hemen sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra ambulanslarla hastaneye sevk edildiler. Kaza nedeniyle Ankara istikametinde trafik yoğunluğu yaşandı. Ancak polis ekiplerinin olay yerindeki çalışmalarının ardından trafik normale döndü. (DHA)

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER