© Baykuş Haber

Kağıthaneli çocuklar yazı verimli geçirecek

KAĞITHANE BELEDİYESİ TARAFINDAN ÇOCUKLARIN YAZ TATİLLERİNİ SAĞLIKLI VE SOSYAL GEÇİRMELERİ ADINA UYGULAMAYA KONAN YAZ SPOR OKULLARINA KAYITLAR 6 HAZİRAN 2023 SALI GÜNÜ BAŞLIYOR.

Kağıthane Belediyesi, çocukların yaz tatillerini sağlıklı ve sosyal bir şekilde değerlendirmeleri için Yaz Spor Okulları programını başlatıyor ve kayıtların 6 Haziran 2023 Salı günü başlayacağını duyurdu.

Kağıthane Belediyesi, çocukların yaz tatillerini spor dolu bir deneyime dönüştürmek amacıyla harekete geçiyor. Bu yaz da, uzman eğitmenler eşliğinde çocuklara 22 farklı spor dalında eğitim verilecek. Bu program, 4-15 yaş arasındaki çocukların yeteneklerini geliştirmeyi ve geleceğin sporcularını yetiştirmeyi amaçlıyor. Yaz Spor Okulları'nda sunulan spor branşları arasında Modern ve Geleneksel Okçuluk, Satranç, Voleybol, Buz Pateni, Yüzme, Golf, Basketbol, Futbol, Hentbol, Tekvando, Karate, Güreş, Masa Tenisi, Tenis, Badminton, Cimnastik, Futsal, Atletizm, Boks, Wushu ve Dart bulunuyor. Engelli çocuklar da unutulmayarak yüzme ve basketbol gibi branşlarda eğitimler sunuluyor.

Eğitimler, Kağıthane Belediyesi'nin Yahya Kemal ve Hamidiye'deki tesislerinde, Hürriyet'teki Hasan Cevahir Spor Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Veliler, çocuklarını bu eğitimlere katılmak için tesislere gelerek kayıt yaptırabilecekler.

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, "Sporcuhane" projesi kapsamında bugüne kadar on binlerce çocuk ve gence ücretsiz spor eğitimi verdiklerini vurgulayarak, "Bu programla çocuklarımız yeteneklerini keşfedecek, yeni beceriler kazanacak ve yeni arkadaşlar edinecekler. Hayatın içinde daha disiplinli olmayı öğrenecekler. Zihinsel ve bedensel yönden daha sağlıklı gelişecekler. Her birini ileride şampiyon olarak görmeyi diliyoruz" şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER