© Baykuş Haber

Kağızmanda doğalgaz için ilk kazma vuruldu

KAĞIZMAN’DA DOĞALGAZ İÇİN İLK KAZMA VURULDU(KARS-İHA)

Kağızman ilçesinde doğalgaz altyapı çalışmaları başladı. Programa Milletvekili Adem Çalkın'ın da katıldığı dualar eşliğinde ilk kazma vuruldu.

Kars'ın Kağızman ilçesinde, doğalgaz altyapı çalışmaları başladı. Şahindere Mahallesi Ali Ataman Caddesi'nde başlatılan çalışmalara Kaymakam Okan Daştan, Milletvekili Adem Çalkın, Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, AK Parti İl Başkanı Kadir Sarıdağ da katıldı.

Milletvekili Adem Çalkın, doğalgazın ilçeye hayırlı olması dileklerinde bulunarak, "Kağızman'da bugün itibariyle doğalgaz çalışmaları başlatıldı. Bizler söz vermiştik. Bugün itibariyle kazı çalışmaları yapılıyor. İnşallah kısa sürede tamamlanır, ilçemize hayırlı olsun" dedi.

Kağızman Kaymakamı Okan Daştan, ilçeye doğalgazın gelmesine katkı sağlayanlara teşekkür etti. Daştan, "İlçemizi doğalgaza kavuşturacak ilk kazı çalışmasını başlattık. Firma yetkilileri, dağıtımın hanelere çok yakın bir zamanda başlayacağını belirtti. Bu projede emeği geçen UDH eski Bakanı Ahmet Arslan'a, AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın'a ve Belediye Başkanı Nevzat Yıldız'a teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Şahindere Mahallesi Ali Ataman Caddesi'nde başlayan çalışmalar, Kağızman'ın doğalgaza kavuşmasını hedefliyor ve bu projenin kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER