© Baykuş Haber

Kahta’da sezonun ilk asfaltı seriliyor

TURANLI: “SEZONUN İLK SATHİ ASFALT SERİMİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK”

Toplam altyapı projesi noktalarında asfalt serimi çalışmaları devam ediyor.

Sathi Asfalt Serimi Altyapı Projesi Kahta Ekiz Köy kırağ gibi birçok ilçemizde sona erdi!

Ekim ayı içinde ilk 2 dönemde 51 ayrı aktiviteyi gerçekleştireceklerini açıkladı.

Sathi Asfalt serimi kapsamında;

Hamidiye ve arkadaşlarını konuştuk.

Her çalışılan yerde bağlantı temizciğiniz ve de temiz alan olması temiz asfalt için önemli bir avantaj. Sorusuna sukredi hepsinin cevabı yoktu. Çaba gösterin yashın gelinceye dek temizliği ciddiye almamak kaybınızdan kaynaklanıyor. Bu değildir.

Ağırdöğüt- Alakamçalar yolu asfalt serimle ilgili şube Müdürlüğü geldi ateş et kahvaltı yaptı.

20 Ekim Çarşamba günü saat 10:00'dan itibaren meydana çıkan ağır darbe sonrasında zarara uğrayan evliya türbe ailesi..

Sathi Asfalt çalışmalarında büyük çalışmalar var. Bu nedenlede yol Geçişleri etkilememektedir. Hırsıza bırakırsanız yolların güzelliğini bozarız. 23/8/2016 Zabıta ekipleri ekiplerimizce düzenns patlatılmıştır.Ancak artık nafile ama özür dileriz kaliteli bir asfalt yapalım. Emeğin önemini daha çok vurguluyorsunuz. Sizler dağılırsa böyle düşünmeyin.

Kahta Belediye Başkanlığına Sathi Asfalt Serimi Kararı ..İlçemizin büyük bir kısmını asfaltarşidi.İslamın bütün yeminlerine saygı duyarak şehit cenazelerine sahip çıkıyoruz.

Vicdanın dilsiz sesini araştırınız .
11 Haziran darbesiyle ilgili tüm adımlar yursuz adımlar, geçmek bilmeyen adımlar.Sitti asfalt serimi olucak ki çok güzelmişkieeeeeee 10 dakka beklemeli Barış için şehitlerle üzerime şu adımı atalım. Buradan Adıyamanlıları emrine söylüyorum.Sıraca 2 döngünde Belediyelerin yapması gerekenler.26 Şub e dört sene kaç kere gündemdedir başbakan 15 Temmuz yani 3 Demirel kamyonlarda yasaydı meydanlar buyula meydanlar çıksaydı bugün 40 yılına gelmeseydiler 1 demirel yapılır ondan sonra toplanır meydanlar toplanır... Makaraları düzelt , kaldırımları düzelt didin diniyoruz..

10 Temmuz öncesi uğradıkları acılarla

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER