© Baykuş Haber

Kahtada yıl sonu sergisine yoğun ilgi

KAHTA’DAKİ YIL SONU SERGİSİ’NE YOĞUN İLGİ

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde bulunan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında düzenlenen kursların yılsonu sergisini açtı.

Kahta Halk Eğitimi Merkezi sergisinde, filografi modelleri, ahşap süsleme ürünleri, takı tasarımları, giysiler, işlemeler, örgüler ve el nakışları gibi çeşitli çalışmalar sergilendi ve ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü.

Kahta Eğitimi Merkezi Müdürü Fahri Doğan, geleneklerin yaşatılması, gelecek kuşaklara aktarılması ve çağın ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikli insan gücünün yetiştirilmesi amacıyla Kahta'da bu yıl 518 kurs programında yaklaşık 5130 kursiyere eğitim verdiklerini belirtti.

Doğan, "Kurum olarak, kurs çeşitliliği sağlamak ve hayat boyu öğrenmeden faydalanan kişi sayısını artırmak için gereken her türlü adımı atmaktayız. Sergimize katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

İlçe Milli Eğitimi Müdürü Lütfü Başlı da sergilenen çalışmaları inceledi ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fahri Doğan ile kursiyer öğretmenlerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER