© Baykuş Haber

Kalamış Yaz Festivalinde konser coşkusu

KADIKÖY BELEDİYESİ’NİN BU YIL ÜÇÜNCÜSÜNÜ DÜZENLEDİĞİ KALAMIŞ YAZ FESTİVALİ 2. GÜNÜNDE KARDEŞ TÜRKÜLER’İN KONSERİYLE DEVAM ETTİ.

Kadıköy Belediyesi'nin üçüncüsünü düzenlediği Kalamış Yaz Festivali, Kardeş Türküler'in konseriyle ikinci gününde de coşkuyla sürdü. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği festival, renkli görüntülere sahne oldu. Festival, 10 Eylül'e kadar devam edecek ve toplamda 43 konser, 17 film gösterimi gibi 60 etkinliği içeriyor.

Başkan Şerdil Dara Odabaşı, festivalin birinci gününde film gösterimi izlemiş, ikinci gününde ise Kardeş Türküler'in konserini dinlemiş ve vatandaşlarla sohbet etmiştir. Odabaşı, "Festival 10 Eylül’e kadar devam edecek. Sinemalarımız, konserlerimiz olacak. 60 gün boyunca Kadıköy, sanatın ve festivalin başkenti olmaya devam edecek. Bu festivale ek olarak, Buzz Fest alanının yanına Yaz Fest'i kuruyoruz. Orada çocuklarımıza yönelik etkinlikler olacak ve yaklaşık 50 gün sürecek. Ağustos itibarıyla Fenerbahçe Parkı'nda da etkinlikler başlayacak. Aynı zamanda Özgürlük Parkı'nda tiyatro günleri de başladı." şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER