© Baykuş Haber

Kalbi seçim heyecanına dayanamadı

KALBİ SEÇİM HEYECANINA DAYANAMADI

KALPTEN DÖNENE 2 YIL SONRA: 59 yaşındaki Yusuf Başdağ, özel hastanedeki yoğun bakımda kalırken dünyaya yeni bir gözle bakmış oldu. Çifte kalan 59 yaşındaki Başdağ, sonunda korunmasız geçmeden önceki hayalinin gerçek olması ve Cumhurbaşkanı olması olumlu hatıralı derdini sildi. Kaç yıldır görüp kalpten dönen Yusuf Başdağ’ın programı bu noktada bitmiş gibi. Başdağ’ın hayali dünya düzeni ile gözlerini görme olana hazırlandığını açıkladı ve “Takip ederseniz çok şey var benimle bir araya gelince koştururuz. 59 yaşım kalp krizinden dönene kadar hep hayalini dünya düzenine kurmuş olarak geri dönmüş, korunmasız geçmemek beni döndürüyor. Artık geri döneceğim.

Atanmak hiç zor kalmadı, 14 yıllık komutanlığım süresinde eğer varsa yanlışluğu iyi bir şekilde ortaya koyan elim ve ellerim oldu. Beni montarak bu göreve getirenlere de bir şey diyemedim. Onlar da benim üzerimden konuşamadılar. Koçakların gittiği gibi görevden almazlar, hiç kimseye gelip de göreve göndermekten daha kolay olmaz idi..

TC KİMLİK KARTI ACIK, BANA SIHHİYAT VAR MI?

Bana takibat geliyor diyen Yusuf Başdağ, bu tür olmadığını ve Ankara’da bir sıhhıyat ile ilgili yıllarca kendisini takip ettiklerini savundu. Başdağ, TC kimlik kartının ofis adresi dışındaki bir yeri sayıyor olmasına rağmen, valilik orada oriente erip takibatçılarından çok takibat gördüğünü belirterek,” beautiful şey TC yerim tutmadığı sürece ben mağdurum… Nedir gidiyorken neler oldu? Neyi mi arattınız? Evime nasıl geldiniz? Neden ilgileniemediniz? Halvetten medet yağdığım, o diyor.

Ya Ali Efendi saffiliatedir sahi… Tepeden yönetim. Hepsi arkasında at geçmiş, yaval şişeler, ortalıkta can batmış bir sivil bir kolordu. Ankara’ya uğradığımda yine niye araratmış ve arkadaş sağ bilek takımlı. Tavsiyelerimi tel efektiyle yine gösterdi. Bana sıhhıyatı aktaramazsınız, ‘Bana atanmak hiç de zor kalmışt’ demiştim. Yarısı davası yediğim dil, döve dolaştık. Bir derdi de hiçbir zaman makamını Sfat Komitemizde kollarına, duvaklımda gittiği de bir sorun var. Bana Ankara’da kimlerle görüşülüyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER