© Baykuş Haber

Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden asker, törenle toprağa verildi

TUNCELİ’DEN GEÇİCİ GÖREV İÇİN GİTTİĞİ MALATYA'DA YAŞADIĞI KALP SORUNLARININ ARDINDAN DÖNDÜĞÜ MEMLEKETİ DENİZLİ’DE GEÇİRDİĞİ KALP KRİZİ SONUCU HAYATINI KAYBEDEN UZMAN ÇAVUŞ MEHMET ÇÖLGEÇEN, BUGÜN YAPILAN ASKERİ TÖRENLE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI.

Tunceli'den geçici görev için gittiği Malatya'da yaşadığı kalp sorunlarının ardından memleketi Denizli'ye dönen ve burada geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 34 yaşındaki Uzman Çavuş Mehmet Çölgeçen, bugün düzenlenen askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Tunceli'den Malatya'ya geçici görevle giden Çölgeçen, kalp sorunları nedeniyle anjiyo olup raporlu olarak memleketine dönmüştü. Ancak 6 yaşındaki bir kız babası olan Çölgeçen, geçirdiği kalp krizi sonucunda yaşamını yitirdi. Çölgeçen'in ani vefat haberi ailesini, yakınlarını ve askeri birlikteki meslektaşlarını büyük bir üzüntüye boğdu.

Bugün saat 15.00 sıralarında Yukarıboğaz Mahallesi'nde askeri birlikte düzenlenen tören, ailesi, yakınları, askeri yetkililer ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti. Tören alanındaki dualar ve konuşmaların ardından Çölgeçen'in cenazesi askerlerin omuzlarında son yolculuğuna uğurlandı. Türk bayrağına sarılı tabut, omuzlarda taşınarak Yukarıboğaz Mezarlığı'nda defnedildi.

Uzman Çavuş Mehmet Çölgeçen'in vatanı için gösterdiği fedakarlığı ve özveriyi Tavas ilçesi sakinleri her zaman hatırlayacaklarını belirterek, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilediler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER