© Baykuş Haber

Kamyon, çarpıp sürüklediği otomobili bariyerlerle arasına sıkıştırdı: 4 yaralı

ANTALYA'NIN MANAVGAT İLÇESİNDE KAMYON, ÇARPTIKTAN SONRA ÖNÜNDE 20 METRE SÜRÜKLEDİĞİ OTOMOBİLİ ÇELİK BARİYERLERE SIKIŞTIRDI. KAZADA, OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜNÜN YANI SIRA OTOMOBİLDE YOLCU OLARAK BULUNAN 4 KİŞİ YARALANIRKEN OTOMOBİLİN LPG TANKININ DELİNMESİ VE GAZ KAÇAĞI YAŞANMASI NEDENİYLE TANKTA BULUNAN GAZ BİTİNCEYE KADAR OTOMOBİL KALDIRILAMADI.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaşanan kazada, bir kamyonun çarpması sonucu önceki otomobilin 20 metre sürüklenmesi sonucu çelik bariyerlere sıkışması korku dolu anlara neden oldu. Kazada, otomobil sürücüsü ve içinde bulunan 4 kişi yaralandı. Ancak olayın daha karmaşık hale gelmesine neden olan bir faktör, otomobilin LPG tankının delinmesi ve gaz kaçağı yaşanmasıydı. Gazın bitmesi beklenene kadar otomobilin kaldırılması riskliydi.

Kaza, Antalya-Alanya D-400 Karayolu'nda meydana geldi. Muhammed Bayram'ın kullandığı otomobile, Bilal Aydoğan'ın yönetimindeki kamyon arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyon, otomobili yaklaşık 20 metre sürükleyerek çelik bariyerlere sıkıştırdı.

Kaza sonucu yaralanan otomobil sürücüsü Muhammed Bayram ve araçta bulunan Rasim Şarahman, Mert Koyuncu, Enes Koyuncu ve Emir Aksoy, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi ekipleri tarafından kurtarıldılar ve 112 sağlık ekipleri tarafından hastanelere sevk edildiler.

Ancak kazada yaşanan LPG tankı delinmesi ve gaz sızıntısı nedeniyle, otomobilin kaldırılması tehlikeliydi. İtfaiye ekipleri ve trafik polisleri, patlama riskine karşı çevrede güvenlik önlemleri aldı. Bu nedenle D-400 Karayolu trafiğe kapatıldı ve trafik yan yola yönlendirildi.

Kazada yaşanan bu riskli durum, olayın daha karmaşık bir hal almasına neden oldu ve trafik akışında ciddi bir sıkışıklık meydana geldi. Kazanın detayları soruşturuluyor ve güvenlik önlemleri alındığından emin olana kadar otomobilin kaldırılması bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER