© Baykuş Haber

Kamyonet tıra arkadan çarptı: 1 ölü, 1 ağır yaralı

MANİSA’NIN KULA İLÇESİ D300 KARAYOLUNDA AÇIK KASA KAMYONETİN ARIZASI SEBEBİYLE PARK HALİNDE DURAN TIRA ARKADAN ÇARPMASI SEBEBİYLE 1 KİŞİ ÖLDÜ, 1 KİŞİ DE AĞIR YARALANDI.

Manisa'nın Kula ilçesinde, park halindeki bir tıra kamyonetin arkadan çarpması sonucu yaşanan trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise ağır yaralandı. İşte özgünleştirilmiş hali:

Manisa'nın Kula ilçesinde, bugün saat 17.00 civarlarında meydana gelen feci trafik kazasında, Uşak'tan İzmir istikametine seyir halinde olan Burhan Coşkun (65) tarafından kullanılan 45 SA 1239 plakalı kamyonet, İzmir-Ankara D300 karayolu Kemaliye kavşağında park halinde bulunan 51 AB 136 plakalı tıra arkadan çarptı. Kamyonetin sürücüsü Burhan Coşkun'un direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu gerçekleşen bu kaza, büyük bir trajediye yol açtı.

Çarpışmanın şiddetiyle sıkışan araç içinde, Burhan Coşkun'un eşi Ayşe Coşkun bulunuyordu. Olay yerine hızla intikal eden itfaiye, ambulans, jandarma ve trafik polisi ekipleri, kurtarma operasyonu için seferber oldu. İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden çıkartılan kazazedeler, sağlık ekipleri tarafından kontrol edildi. Ne yazık ki, Ayşe Coşkun'un yaşamını yitirdiği tespit edildi. Eşinin ise ağır yaralı olduğu ve tedavisinin devam ettiği belirtildi.

Bu acı olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Kazanın nedeni ve ayrıntıları üzerindeki çalışmalar sürüyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER