© Baykuş Haber

Kanadada okul gezisi sırasında çocuklar 5 metre yükseklikten düştü: 17 yaralı

Kanada’da bir okul gezisi sırasında yaşanan kaza sonucunda yaklaşık 5 metre yüksekliğindeki bir yapıdan düşen 16’sı çocuk olmak üzere toplam 17 kişi yaralandı.

Winnipeg kentinde bulunan Whittier Park’a düzenlenen okul gezisi sırasında, St. John’s-Ravenscourt Okulu öğrencilerinden oluşan bir grup, tarihi Fort Gibraltar’ı ziyaret ederken yaklaşık 5 metre yükseklikten düştü. 16 çocuk ve bir yetişkin olmak üzere toplam 17 kişi yaralandı.

Winnipeg Çocuk Hastanesi’nden Dr. Karen Gripp, yaralıların yaşlarının 10 ila 11 arasında değiştiğini ve aldıkları yaraların hayati tehlike oluşturmadığını belirtti. Bir hastanın gözlem altında tutulduğunu, diğer yaralıların ise bugün taburcu edildiğini veya taburcu edileceğini açıkladı. Kazanın nasıl meydana geldiği henüz netlik kazanmamış durumda.

Manitoba Başbakanı Heather Stefanson, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Düşüncelerimiz, Fort Gibraltar’da meydana gelen korkunç kaza sonucu etkilenen St. John’s Ravenscourt Okulu öğrencileri, öğretmenleri ve aileleriyle birliktedir" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER