© Baykuş Haber

Kar maskesiyle tüfekli saldırı: 3 yaralı, 1 tutuklama

Emre ÖNCEL/ SAMSUN, (DHA)- SAMSUN’da, Emirhan Kaya (22), Batuhan P. (18) ve Gürkan Celal Ç. (21) kar maskesi takıp, husumetlileri Uğur B.’ye (21) saldırdı. Pompalı tüfekle ateş edip Uğur B.’yi ayak bileğinden, yanındaki Özge Ö. (19) ile Ahmet Ç.’yi (21) de sırt ve belinden yaralayan Emirhan Kaya, tutuklandı.

Samsun'da yaşanan olay şu şekildedir: Emirhan Kaya (22), Batuhan P. (18) ve Gürkan Celal Ç. (21), kar maskeleri takarak husumetli oldukları Uğur B.'ye (21) saldırdılar. Emirhan Kaya, pompalı tüfekle ateş ederek Uğur B.'yi ayak bileğinden, yanındaki Özge Ö. (19) ve Ahmet Ç.'yi (21) de sırt ve bel bölgelerinden yaraladı. Emirhan Kaya, tutuklandı.

2 Temmuz gecesi Kökçüoğlu Mahallesi'nde gerçekleşen bu olayın ardından polis ve sağlık ekipleri olay yerine yönlendirildi. Yaralı üç kişi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Cinayet bürosu ekipleri, güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek saldırganları tespit etti ve Emirhan Kaya dün gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Emirhan Kaya tutuklandı, diğer şüpheliler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER