© Baykuş Haber

Karabük TSOdan Ankara çıkartması

KARABÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI FATİH ÇAPRAZ VE BERABERİNDEKİ HEYET ANKARA’DA BİR DİZİ ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİREREK PROJELERİ İÇİN FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR.

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz ve beraberindeki heyet, Ankara'da önemli ziyaretler gerçekleştirdi. Başkan Çapraz ve ekibi, önce Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Mehmet Ali Şahin'i ziyaret etti ve ardından 14 Mayıs seçimlerinde milletvekili seçilen Cem Şahin, Ali Keskinkılıç ve Cevdet Akay ile görüştü.

Ziyaretler sırasında, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası'nın gündemine gelen projeler ve Karabük ekonomisine yönelik potansiyel çalışmalar üzerine fikir alışverişi yapıldı. Heyet, yeni seçilen milletvekillerine hayırlı olsun dileklerini ileterek, SGK Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Okan Çetinkaya ve Savunma ve Sanayii Başkanlığı Güvenlik ve Teçhizat Daire Başkanı Bilkutay Yılmaz ile bir araya gelerek, kurumlar arası işbirliği ve ortak çalışma potansiyellerini görüştü.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER