© Baykuş Haber

Karabükte Tarım Kredi Kooperatif Marketinin 7. Şubesi açıldı

BAYIR MAHALLE’DE 7. ŞUBENİN AÇILIŞI AK PARTİ KARABÜK MİLLETVEKİLİ ALİ KESKİNKILIÇ, İL BAŞKANI FERHAT SALT, İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRÜ ÇETİN AYVALIK, BAYIR MAHALLE MUHTARI MEHMET ÖZEN İLE VATANDAŞLARIN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİ.

Karabük'te, Tarım Kredi Kooperatif Market'in 4. şubesi düzenlenen bir törenle resmi olarak hizmete girdi. Çiftçilerin doğal ve katkısız ürünlerini aracısız bir şekilde tüketicilerle buluşturan Tarım Kredi Kooperatif Market, Karabük bölgesindeki hizmet ağını daha da genişletiyor.

Bayır Mahalle'de bulunan bu yeni şube açılış törenine AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, İl Başkanı Ferhat Salt, İl Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık, Bayır Mahalle Muhtarı Mehmet Özen ve birçok vatandaş katıldı.

Açılış öncesinde konuşan Milletvekili Ali Keskinkılıç, Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinin 7. şubesini açmanın gururunu yaşadıklarını ve bu marketlerin ürünlerinin büyük bir kısmının çiftçilerin aracısız üretimi olduğunu vurgulayarak, Tarım Kredi Kooperatif Market'inin başarılı bir hizmet sunmasını diledi. Keskinkılıç ve diğer katılımcılar, kurdele kesimi sonrasında alışveriş yaparak vatandaşlarla keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER