© Baykuş Haber

Karacabeyde Gençlik ve Spor Festivali büyük ilgi gördü

KARACABEY BELEDİYESİ TARAFINDAN BU YIL İLK KEZ DÜZENLENEN GENÇLİK VE SPOR FESTİVALİ, BİNE YAKIN SPORCUNUN KATILDIĞI TURNUVALAR VE 10 BİNE DAYANAN KATILIMCI SAYISI İLE BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ. 3 GÜN SÜREN ETKİNLİKTE, MANUŞ BABA KONSERİ VE UÇURTMA ŞENLİĞİ DE BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI.

Karacabey Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Gençlik ve Spor Festivali, büyük ilgi gördü ve 10 binin üzerinde katılımcıyı ağırladı. 3 gün süren etkinlikte, spor turnuvaları, konserler ve etkinlikler gerçekleşti.

Karacabey Belediyesi'nin ev sahipliği yaptığı Gençlik ve Spor Festivali, Karaca Park tesislerinde 3 gün boyunca devam etti. Festivalin ilk gününde okul ziyaretleri ve geri dönüşüm malzemeleriyle yapılan tasarımların yarıştığı etkinlikler düzenlendi.

Festivalin ikinci gününde ise sokak voleybolu, sokak basketbolu, ayak tenisi, bocce ve geleneksel okçuluk dallarında 500'den fazla sporcu yarıştı. Müsabakalarda derece alan takımlar para ödülleriyle ödüllendirildi. Ayrıca, lise öğrencileri arasında gerçekleştirilen müzik yarışmasının finali ve Manuş Baba konseri de büyük ilgi gördü.

Festivalin son gününde binlerce uçurtma dağıtılarak gökyüzü renklendirildi. Ayrıca, aerobik, zumba, DJ performansları, geleneksel sokak oyunları ve yiyecek dağıtımları gibi birçok etkinlik düzenlendi. Ödül töreni öncesinde güreş ve karate takımlarının gösteri maçları izleyicilere heyecan dolu anlar yaşattı.

Başkan Ali Özkan, festivalin sonunda yaptığı konuşmada, Karaca Park'ın vatandaşların hizmetine açıldığını ve bu tür etkinliklerin parkın kullanımını artırdığını belirtti. Festivalin toplamda 10 binin üzerinde kişiyi ağırladığını ve parkın çok sevildiğini ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER