© Baykuş Haber

Karacabeyin yeni nikah salonu hizmete açıldı

KARACABEY BELEDİYESİ, PANAYIR CADDESİ ÜZERİNDE YILLARDIR ATIL DURUMDA OLAN İŞ MERKEZİNDE YAPTIĞI TADİLAT ÇALIŞMASININ ARDINDAN BİNAYI İŞLEVSEL HALE GETİRİYOR.

Karacabey Belediyesi, yıllardır atıl durumda olan iş merkezini yeniden işlevsel hale getirme amacıyla Panayır Caddesi üzerinde başlattığı tadilat çalışmalarını tamamladı. Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi'nin üst katında bulunan ve tadilatı tamamlanan kompleks içinde yer alan belediye nikah salonu artık halkın kullanımına açıldı.

Karacabey Belediyesi, kentin atıl durumda bulunan yapılarını işlevsel hale getirerek sosyal alanları artırmak için çalışmalarına devam ediyor. Bu bağlamda Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi'nin üst katında bulunan ve yeniden düzenlenen nikah salonu, vatandaşların hizmetine sunuldu.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, yeni nikah salonunun açılışı sırasında yaptığı açıklamada, vatandaşlara daha modern ve iyi hizmet sunma amacıyla bu projeyi hayata geçirdiklerini belirtti. Başkan Özkan, "Karacabeyliler en iyisine layıktır. Yeni nikah salonumuz, yeni hayatlara atılan ilk adımın atıldığı özel bir mekan olacak. Hayırlı olsun" dedi.

Nikah salonunun açılış töreninde, Başkan Özkan, ilk nikahı kıyarak çiftin ömür boyu mutluluklar diledi. Nikah salonunun yeniden hizmete girmesiyle birlikte çiftler, özel günlerini daha modern ve güzel bir ortamda kutlama fırsatına sahip olacaklar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER