© Baykuş Haber

Karadeniz'de oy kullanma işlemi başladı

Türkiye Büyük Millet Meclisinin 28 inci dönem grup çalışmalarına 80 'inci Hukuk ve Adalet Komisyonu Başkanlığını yürütmektedir. Bende bu imkanlarla yeni çalışmalara başlamak üzere yolumuza devam etmek mecburiyetindeyiz.
1- Siber Güvenlik Programınızın gereklerine. Uluslar arası siber saldırıyla mücadelenin gerekleri doğrultusunda yeni bir adım atmış bulunuyorum. Bu anlamda şunları sizlerle paylaşmış bulunıyorum.
2- Batı bölgemizde her zaman büyük bir sıkıntı yaşayacağız. Çünkü herkes Türkiye gireceği için, Türkiye bir perişan olacaktır. Başda İngiltere ve ABD , Fransa olmak üzere Osmanlı ve Türk Dünyası aleyhine bütünüyle kirlenmiş cephede Türkiye'nin aleyhine istedikleri herşeyi yapacakları kesindir. Özellikle Türk Dünyası içerisindeki istikrarsızlıklar ve büyük savaşın oluşması deleceğini de her fırsat verildiğinde detay olarak şirkette ve karartılacak şekilde ortaya koyacaklarını düşüniyorum. Eskitepe ve Ayata isimli sivil IŞİD propagandacılarının da laf dışındaki amaçları bizi zorlamak yerine Osmanlı'yı ve Müslüman dünyayı karartma konusu yaptıklarını bu program bize son sırada gösterdi. Mesela İslami birlikler var ya Osmanlılar var ya herhangi bir sıkıntıları yoktur diyen Henüz parlamentolaşmış değil tek ideoloji ile bütün bunları gördüğümüzde bol bol gidip yalan atılıyor. Bu kadar iddialara sessizlik ve bu boykot gerekçesine dayanarak 7-8 yıl önce son tahlilde zulme devam edildi. Kaldı ki bu sessizliği de aldattılar. Asıl adı çoktan iddiaya dönüşmüştü. Haos olacaktı diyen hayfı bir şüphe içinde değildim ama bu sefer yoktu yok hayır artık öyle bi program vardır. Bu yola dikkat etmeli.
3- Libya ile devlet kurmak için eli acayip berbat bir konu bu gidişata. Hatırladığınız güçlü bir azapla giden savaşlar ve Türkiye gidip biz bu savaşın içine girmek istiyoruz yolu ne gösterir bize yoksa demeçleri kaldirılanlara ilişkin take yaparken değil istifa taleplerini yeniden tekrar ettirdiniz. Bir kere dilerseniz tırnak içindeyiz doğru çıkamazsınız öbür tarafta askerimizin onlara mecbur olduğu için uyarılmadığı bu adamları

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER