© Baykuş Haber

Karaman Futbol Kulübü TFF 2. Lige yükseldi

TFF 3. LİG PLAY-OFF FİNAL MAÇINDA ARMONİ ALANYA KESTELSPOR İLE KARAMAN FUTBOL KULÜBÜ ERYAMAN STADINDA KARŞI KARŞIYA GELDİ. ARMONİ ALANYA KESTELSPOR’U 2-1 MAĞLUP EDEN KARAMAN FK, TFF 2. LİG'E YÜKSELDİ.

TFF 3. Lig play-off final maçı, Armoni Alanya Kestelspor ile Karaman Futbol Kulübü arasında Eryaman Stadı'nda nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. Karaman FK, Armoni Alanya Kestelspor'u 2-1 mağlup ederek TFF 2. Lig'e yükseldi.

Eryaman Stadı'ndaki bu önemli mücadeleyi yöneten hakemler Ali Şansalan, Kerem Ersoy ve Mustafa Sönmez oldu. İki takımın oyuncu kadroları ve performanslarıyla dikkat çektiği bu final karşılaşması, futbolseverlerin heyecanını doruğa çıkardı.

Armoni Alanya Kestelspor'da Onur Behiç Özalgan, Murat Şimşek, Gürcan Gözüm, Ali Berke Timurcioğlu, Hasan Güleryüz, Alp Huy, Yılmaz Basravi, Muhammet Enes Erdem, Furkan Mehmet Doğan, Serhat Enes Çalışan ve Berkay Arı gibi yetenekli oyuncular sahada yer aldı. Ancak Karaman FK karşısında galip gelemediler.

Karaman Futbol Kulübü ise Mertcan Dağlı, Ali Kemal Başaran, Akın Akman, Ahmet Teker, Selim Dilli, Umut Dilek, Abdulsamet Kırım, Ömercan Öndaş, Ensar Kemaloğlu, Burak Gürler ve Samet Aydın gibi isimlerle sahaya çıktı ve mücadeleden galip ayrıldılar.

Maçın golleri Ahmet Teker (dk. 35) ve Akın Akman (dk. 42) tarafından Karaman FK adına atıldı. Armoni Alanya Kestelspor'un tek golünü ise Samet Bulut (dk. 64) kaydetti.

Maçta sarı kartlar dağıtılmaktan geri kalmadı. Armoni Alanya Kestelspor'dan Serhat Enes Çalışan, Furkan Mehmet Doğan, Kaan Güdü, Atakan Aybastı, Alhan Kurtoğlu, Murat Şimşek ve Onur Behiç Özalgan sarı kart gördü. Karaman FK'dan ise İlyas Ural, Ensar Kemaloğlu ve Akın Akman sarı kartla cezalandırıldı.

Karaman FK'nın zaferi, TFF 2. Lig'e yükselme sevinciyle sonuçlandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER