© Baykuş Haber

Karamanda tam gün eğitim veren okul projesi hayata geçiyor

KARAMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MEHMET ÇALIŞKAN, YAPIMI TAMAMLANAN VE YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİNDE HİZMETE AÇILACAK OLAN ŞEHİT AHMET SARI ORTAOKULUNDA İNCELEMELERDE BULUNDU.

Karaman İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, Şehit Ahmet Sarı Ortaokulu'nun inşaatını tamamlanmış ve yeni eğitim-öğretim döneminde kullanılmak üzere açılacak olan okulu inceledi. İl Milli Eğitim Müdürü Çalışkan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İsmail Kılınç ile birlikte Gevher Hatun Mahallesi'nde bulunan bu 24 derslikli okulu ziyaret etti ve Okul Müdürü Ramazan Garip'ten bilgi aldı.

Okulun sınıflarını, konferans salonunu ve idari birimlerini inceleyen İl Milli Eğitim Müdürü, Karaman'da tam gün eğitim modelinin hayata geçirileceğini açıkladı. Bu yeni uygulama ile öğrencilerin okul sonrası saatleri okulda geçirebileceği ve çeşitli sosyal, sportif ve kültürel etkinliklere katılabileceği bir ortam oluşturulması hedefleniyor. Çalışan anne ve babalar için de büyük bir kolaylık sağlayacak olan bu uygulama, çocukların güvende ve eğitici etkinliklerle dolu bir ortamda vakit geçirmelerini sağlayacak. Öğrencilerin sadece akademik değil, aynı zamanda sosyal ve kültürel açıdan da gelişmelerine katkıda bulunacak olan bu yeni model, velilere de çocukları ile ilgili endişelerini giderme konusunda yardımcı olacak. İl Milli Eğitim Müdürü Çalışkan, bu etkinliklerin, çocukların arkadaşlarıyla birlikte eğlenceli ve öğretici deneyimler yaşamalarına olanak sağlayacağını belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER