© Baykuş Haber

Karanlıkta kalan vatandaşın borcunu VEDAŞ ve hayırsever iş adamı karşıladı

MUŞ’UN MALAZGİRT İLÇESİ KARAALİ KÖYÜNDE YAŞAYAN VE ÇALIŞTIĞI İNŞAATTA ELEKTRİK AKIMINA KAPILARAK YATAĞA MAHKUM YAŞAYAN MURAT KAYA’NIN 68 BİN LİRALIK ELEKTRİK FATURASI BORCUNUN YARISINI VANGÖLÜ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. (VEDAŞ) YARISINI İSE HAYIRSEVER İŞ ADAMI KAZIM YAĞMUR KARŞILADI.

Malazgirt ilçesinin Karaali köyünde yaşayan Murat Kaya, geçmiş yıllarda inşaatta elektrik akımına kapılarak yatağa mahkum kalmış ve 68 bin liralık elektrik faturası birikmişti. Bu borcun yarısını VEDAŞ, diğer yarısını ise hayırsever iş adamı Kazım Yağmur üstlendi. Kazım Yağmur, Bilecik'ten Karaali köyüne gelerek önce VEDAŞ ile görüşerek borcun yarısını ödedi ve Murat Kaya'nın evine elektrik verildi. Ayrıca, Kazım Yağmur aileye bayramlık kıyafet, oyuncak ve gıda malzemesi desteği de sağladı.

Kazım Yağmur, Murat Kaya'nın zor durumunu sosyal medyada öğrendikten sonra yardım etmeye karar verdiğini belirtti. Murat Kaya da evine yeniden elektrik verildiği için çok mutlu olduğunu ifade etti ve Kazım Yağmur'a teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER