© Baykuş Haber

Karasu SGMde yılsonu coşkusu

KARASU SGM ÖĞRENCİLERİNİN HAZIRLADIĞI YILSONU ETKİNLİĞİ BÜYÜK HEYECANA SAHNE OLDU. ÖĞRENCİLERİN YIL BOYUNCA HAZIRLADIĞI ESERLER VE GÖSTERİLER İLGİYLE TAKİP EDİLDİ.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin çocuklar için düzenlediği Sosyal Gelişim Merkezleri'nde kış dönemi kursları sona erdi ve bu özel dönemin kapanışı büyük bir heyecana sahne oldu. Her yaş grubundan çocuğun farklı alanlarda teorik ve pratik eğitim aldığı SGM'lerin kapanış programı oldukça ilgi çekti. Bu özel etkinlikler çerçevesinde, Karasu SGM'de de yılsonu etkinliği düzenlendi ve öğrencilerin hazırladığı eserler ve gösteriler büyük bir ilgiyle karşılandı.

Etkinlikte ilk olarak öğrenciler tarafından hazırlanan "Acarlar Longozu Çiçekleri" adlı resim sergisi ziyaretçilerin ilgisini çekti. Tasarım sınıfı öğrencilerinin ürettikleri maketler ve tasarım ürünleri büyük bir merakla incelendi. Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ve aileler, sergiyi gezdikten sonra öğrencilerin sunduğu gösterilere geçti.

Program, Kur'an-ı Kerim ve Değerler Eğitimi atölyesinin def eşliğinde sunulan ilahi grubuyla başladı ve daha sonra drama öğrencilerinin skeç ve dans gösterileriyle devam etti. Programın sonunda sosyal satranç turnuvasının dereceye giren öğrencilerine hediyeleri takdim edildi. Katılımcılara ve çocuklara Karasu SGM mutfak atölyesi öğrencilerinin kendi elleriyle hazırladığı kurabiyeler ikram edildi. Bu özel etkinlik, öğrencilerin yıl boyunca emek verdiği çalışmaların sergilendiği ve büyük bir coşkuyla kutlandığı unutulmaz bir gün olarak hatırlanacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER