© Baykuş Haber

Karatay Belediyesinden ilçeye 2 yeni kurs merkezi

KONYA’NIN MERKEZ KARATAY İLÇE BELEDİYESİ, KÖPRÜBAŞI VE FETİH MAHALLESİ’NE 2 KURS MERKEZİ KAZANDIRIYOR. KÖPRÜBAŞI KURS MERKEZİ’Nİ TAMAMLAYAN KARATAY BELEDİYESİ, FETİH KURS MERKEZİ’NİN YAPIMINDA DA SONA GELDİ.

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediyesi, Köprübaşı ve Fetih Mahallesi'nde yeni kurs merkezleri açmaya hazırlanıyor. Karatay Belediyesi, bu projelerle çocuk ve gençlerin eğitimine ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmayı hedefliyor. Köprübaşı Kurs Merkezi'nin tamamlanmasının ardından Fetih Kurs Merkezi'nin yapımı da sona yaklaşıyor.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, ilçe halkının mutluluğunu, huzurunu ve rahatını her zaman gözeterek projeleri hayata geçirdiklerini vurguluyor. Gençlerin ve çocukların geleceğin teminatı olduğunu belirten Başkan Kılca, bu nedenle onların eğitimine ve gelişimine büyük önem verdiklerini söylüyor. Gençlerin toplumsal, dini ve medeniyet değerlerine bağlı bir şekilde yetişmelerini hedefleyen Karatay Belediyesi, bu yeni kurs merkezleriyle genç nesillerin bilgi, beceri ve yetkinliklerini geliştirmeyi amaçlıyor.

Başkan Hasan Kılca, bu projelerin amacının, ülkenin tüm değerlerine bağlı, millete olan aidiyeti yüksek, evrensel ilkeleri benimsemiş, çağın gerektirdiği bilgiye sahip bir nesli yetiştirmek olduğunu belirtiyor. Karatay Belediyesi, bu hedef doğrultusunda gençlerin ve çocukların eğitimine ve kişisel gelişimine katkıda bulunmaya devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER