© Baykuş Haber

Karatayda Cuma Buluşmaları devam ediyor

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediye Başkanı Hasan Kılca, Cuma Buluşmaları kapsamında MESVA Sanayi Sitesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Her hafta farklı bir noktada düzenlenen Cuma Buluşmaları etkinliğinde bu hafta MESVA Sanayi Sitesi tercih edildi. Hasan Kılca, Cuma namazının ardından bölgedeki esnaf ve vatandaşlarla buluşarak onların isteklerini ve önerilerini dinledi.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, etkinliğe Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Karatay Belediye Başkan Yardımcıları ve Karatay Belediyesi Meclis Üyeleri ile birlikte katıldı.

Kılca, Karatay'daki vatandaşların memnuniyetlerini artırmak için daha fazla çalışmaya teşvik ettiğini ifade ederek, "Biz, hemşerilerimizle sürekli olarak iletişim kurmaya özen gösteriyoruz. Her hafta Cuma Buluşmaları'nda ilçenin farklı bölgelerinde vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz ve onların öneri ve isteklerini dinliyoruz. Amacımız, yaşamlarını kolaylaştıracak, güzelleştirecek ve standardını yükseltecek projeler hayata geçirmek. Vatandaşlarımızın desteği ve katkısı bizim için son derece önemli. Onların önerilerini dikkate alarak birlikte Karatay'a hizmet ediyoruz." şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER