© Baykuş Haber

Karavan tatilcileri Foçaya akın etti

İZMİR ‘İN FOÇA İLÇESİNDE 9 GÜNLÜK BAYRAM TATİLİ YOĞUNLUĞU YAŞANIRKEN KARAVAN KAMPLARA İLGİ ARTIYOR.

İzmir'in Foça ilçesinde, Kurban Bayramı tatili ve yaz sezonunu değerlendirmek isteyen tatilciler, ekonomik tatil seçenekleri arayışında karavan kamplarına yöneliyor. Foça'nın güzel sahil koyları, İzmir'e yakın olması ve uygun maliyetli tatil imkanları ile günübirlik tatil yapmak isteyenlerin ilgisini çekiyor. Çadır ve karavan kampları, sezona özgü olarak kiralanan evler veya otellere göre daha uygun fiyatlı olması ve açık alanlarda tatil yapmayı tercih edenler için cazip hale geliyor.

Foça'da uzun süredir teknede yaşayan Canan Aryüz, son zamanlarda bölgede turist yoğunluğunun arttığını belirtti. Karavan tatilcileri ve günlük turistlerin Foça'nın güzel sahil koylarını tercih ettiğini söyledi.

Kadir Akyol, her yıl 2,5 ay boyunca tatilini Foça'da geçirdiğini ve Foça'nın mükemmel bir tatil beldesi olduğunu ifade etti. Özellikle karavan tatili yaptığını belirten Akyol, bu yıl Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olmasının bölgede yoğunluğu artırdığını dile getirdi.

Foça'da tatil yapan Derman Can Güresin, bu sene yoğun bir tatil dönemi yaşandığını vurgulayarak İzmir'e yakın olması ve temiz denizi nedeniyle Foça'yı tercih ettiklerini söyledi.

Ayrıca, Foça'da kafe işleten Ferhat Kıvanç, bayram döneminde Foça'da işlerin hareketlendiğini ve tatilcileri en iyi şekilde ağırlamaya çalıştıklarını belirtti. Foça esnafının bayramı bereketli bir şekilde geçirmesini diledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER