© Baykuş Haber

Karayollarına ait bariyeleri çalan hırsızlara Jandarmadan suçüstü

ELE GEÇİRİLEN MALZEMELER KARAYOLLARI ERZURUM 12.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNE TESLİM EDİLDİ

Karayolları ekiplerinin yollar üzerinde kullanmak üzere yerleştirdiği bariyer ve dikme demir parçalarını çalan hırsızlar suçüstü yakalandı. Olay, Aşkale - Tercan Karayolu, Kükürtlü mevkisinde meydana geldi. Karayolları Genel Müdürlüğü'nün bu bölgede gerçekleştirdiği bariyer ve dikme demir çalışmalarından kullanılan malzemelerin çalındığı ihbarı üzerine, Erzurum İl Jandarma Komutanlığı JASAT dedektifleri ve Aşkale İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri harekete geçti.

Titiz ve kararlı bir çalışma sonucunda, suçun örtbas edilmesi ve resmi bir araç gibi görünme amacı güden şüphelilerin, olayı gerçekleştirmek için Karayolları Genel Müdürlüğü amblemini kullanarak malzemeleri çaldıkları tespit edildi. 5 şüpheli, çaldıkları devlet malzemelerini hurdacılara satmaya çalışırken suçüstü yakalandı.

El konulan malzemeler Karayolları Erzurum 12. Bölge Müdürlüğü ekiplerine teslim edilirken, suçüstü yakalanan 5 şüpheli ise hazırlanan tahkikat evrakları ile adli makamlara sevk edildi. Bu olayın çözülmesi, devlet malzemesi hırsızlığına karşı gösterilen kararlılık ve jandarmanın etkili çalışmaları sayesinde mümkün oldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER