© Baykuş Haber

Kardeşini korumak için suçu üstlendi, gerçek mahkemenin gözünden kaçmadı

MUHAMMET BAHÇECİ

Elazığ'da geçtiğimiz yıl yaşanan trajik olayın duruşması sonuçlandı. Kızılay Mahalle muhtarı Muhammet Bahçeci'nin cansız bedeni naylona sarılı olarak bulunmuştu. Eşi Dilay Bahçeci, Muhammet Bahçeci'yi öldürdüğünü ifade etmesine rağmen, mahkeme heyeti kayınbiraderi Özkan D. ve eniştesi Rıfat Y.'nin suçlu olduğuna karar verdi ve her ikisini de 13 yıl hapis cezasına çarptırdı.

Olayın detaylarına göre, Muhammet Bahçeci'nin çocuklarına işkence yaptığı ve eşi Dilay'ı aldattığı iddia edilmişti. Olay günü, bir dizi olayın ardından silah sesleri duyulmuş, Muhammet Bahçeci ölmüştü. Eşi Dilay Bahçeci, kayınbiraderi Özkan D. ve eniştesi Rıfat Y. olayla ilgili ifadeler vermişlerdi. Mahkeme heyeti, çelişkili beyanlar nedeniyle Dilay Bahçeci'nin suçu üstlendiğini ve tüfeği kullanamayacağına karar vererek kayınbirader ve eniştesini suçlu buldu. Diğer tüm sanıklar ise beraat etti.

Bu kararla birlikte, olayın iç yüzüne dair belirsizlikler devam ediyor ve aile içi çatışmaların trajik sonuçlar doğurabileceği bir kez daha görülmüş oldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER