© Baykuş Haber

Kardeşinin cenazesini almaya giderken yol tartışmasında kalbinden bıçaklandı

ADANA’DA KARDEŞİNİN CENAZESİNİ ALMAK İÇİN HASTANEYE GİDERKEN YOL TARTIŞMASINDA KALBİNDEN BIÇAKLANAN ÖMER AKÇA, YAKLAŞIK 1 AYLIK TEDAVİNİN ARDINDAN SAĞLIĞINA KAVUŞTU. O DEHŞET ANLARI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIRKEN AKÇA, “GÜVENLİKLERİN ARASINDAN SIYRILIP GELİP BENİ KALBİMDEN BIÇAKLADI. ARDINDAN, 'GETİRİN ONU KANINI İÇECEĞİM' DİYEREK BAĞIRDI. KARDEŞİME SON GÖREVİMİ DAHİ YAPAMADIM. AİLESİ GELMİŞ BANA DAVANDAN VAZGEÇ DİYOR” DEDİ. SALDIRGAN, TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ.

Adana'nın Serdivan ilçesinde, hastaneye kardeşinin cenazesini almaya giderken bir yol tartışması sonucunda kalbinden bıçaklanan Ömer Akça, yaklaşık bir ay süren tedavi sonrasında sağlığına kavuştu. Olay, güvenlik kameralarına yansırken Akça, yaşadığı dehşet anlarını şu şekilde anlattı: "Güvenliklerin arasından sıyrılıp gelip beni kalbimden bıçakladı. Ardından, 'Getirin onu kanını içeceğim' diyerek bağırdı. Kardeşime son görevimi dahi yapamadım. Ailesi gelmiş bana davandan vazgeç diyor."

Saldırgan olayın ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Akça'nın avukatı olan kuzeni Nazan Akça Subaşı, suçun delillerinin yok edildiğini ve şüpheli Ferdi Çağlayan'ın ifadesini sorgulayarak, "Küçücük bir meyve bıçağı ile hem kalbe, hem dalağa hem de ciğere gelecek şekilde yaralayamazsınız" dedi.

Ömer Akça, yaşadığı zorlu süreci ve kardeşinin cenazesine katılamadığı için duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Ayrıca, saldırganın ailesinin davasından vazgeçmesi yönündeki taleplerini kabul etmediğini ve davasından vazgeçmeyeceğini vurguladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER