© Baykuş Haber

Kardeşleriyle kavga ettikten sonra evini ve motosikletini yaktı

Veli KÖKEN/DÖŞEMEALTI (Antalya), (DHA)- ANTALYA’nın Döşemealtı ilçesinde kardeşleriyle kavga eden Ertuğrul G. (29), benzin dökerek önce evini, ardından motosikletini ateşe verdi. Binada oturan Muhammet Yaşar adlı çocuk ise dumandan son anda kurtardığı muhabbet kuşlarırın başında ağladı.

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde yaşanan talihsiz olayda, Ertuğrul G. adlı bir kişi, kardeşleriyle yaşadığı kavga sonrasında evini ve motosikletini yakma eyleminde bulundu. Bu trajik olayda, Muhammet Yaşar adlı bir çocuk, evdeki muhabbet kuşlarını yangından son anda kurtarmaya çalışırken gözyaşları içinde kaldı.

Olay, Döşemealtı Yeniköy Mahallesi'nde bulunan 3 katlı bir evde meydana geldi. Ertuğrul G., annesi ve iki kardeşiyle yaşadığı evde bilinmeyen bir nedenle tartıştıktan sonra evi terk etti. Daha sonra geri dönen Ertuğrul G., benzin dökerek evi ateşe verdi. Yangın sonucunda ev kullanılamaz hale gelirken, Ertuğrul G. polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Muhabbet kuşlarını yangından kurtarmaya çalışan Muhammet Yaşar adlı çocuk ise olayın etkilerini gözyaşları içinde yaşadı. Olayın güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntüleri de o anları yansıttı. Yetkililer olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığını bildirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER