© Baykuş Haber

Kareside dip bucak temizlik sürüyor

KARESİ'DE DİP BUCAK TEMİZLİK SÜRÜYOR

Karesi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin temizliğini sağlamak için yoğun bir çaba harcıyor. Son olarak Çay Mahallesi'nde temizlik çalışmalarını sürdüren ekipler, ilçenin her köşesini tertemiz yapmayı hedefliyor.

Huzur ve mutluluğu ilçede artırmak için çalışmalarına devam eden Karesi Belediyesi, dip bucak temizlik faaliyetlerine önem veriyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin her sokağını temizlemek için iki aylık bir program hazırladı. Bu kapsamda, son olarak Çay Mahallesi'nde temizlik çalışmalarına başlandı.

Karesi Belediyesi'nin temizlik personeli, çeşitli araçlar ve ekipmanlarla mahalledeki temizlik çalışmalarını sürdürdü. Sokaklardaki yollar, kaldırımlar ve çöp konteynırları temizlendi, yabani otlar ortadan kaldırıldı.

Çalışmalar düzenli aralıklarla tüm mahallelerde tekrarlanacak. Mahalle Muhtarı Mustafa Şayan, Karesi Belediyesi'nin temizlik çalışmalarını övdü ve Başkan Dinçer Orkan'a teşekkür etti. Temizlik ekiplerini öven Şayan, "Bu hizmet bizi mutlu etti, temizlik ekiplerimiz harika iş çıkarıyor. Belediyemizin bu hizmeti bizi gururlandırdı" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER