© Baykuş Haber

Karnelerini getiren öğrencilere hediye bilet

İZMİT BELEDİYESİ, "KARNENİ GETİR, BİLETİNİ GÖTÜR" KAMPANYASIYLA 2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİNİ GERİDE BIRAKAN ÖĞRENCİLERİN KARNE HEYECANINA ORTAK OLACAK.

İzmit Belediyesi, 2022-2023 Eğitim-Öğretim döneminin sona ermesiyle birlikte öğrencilerin karne heyecanını paylaşacak olan "Karneni Getir, Biletini Götür" kampanyası başlatıyor. İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ve Spor İşleri Müdürlüğü, tatil döneminde olan çocuklar için özel bir etkinlik düzenliyor.

Bu kampanya kapsamında, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine lunapark bileti, lise öğrencilerine ise sinema bileti hediye edilecek. 16-17-18 Haziran tarihlerinde, saat 11.00-18.00 saatleri arasında Belsa Plaza A-B Blok önünde kurulan stantta karnesini getiren öğrenciler, hediyelerini görevli personellerden alabilecekler. Kampanya, üç gün boyunca sürecek ve İzmit Belediyesi, karnelerini alan tüm çocukları bu özel etkinliğe davet ediyor.

Lunapark biletleri, yalnızca ebeveynlere teslim edilebileceği için anne-babaların da çocukları ile birlikte stantlara gelmeleri gerekmektedir. Bu kampanya ile İzmit Belediyesi, öğrencilere karne sonrası keyifli ve eğlenceli bir tatil dönemi yaşatmayı hedefliyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER