© Baykuş Haber

Karneyi alan soluğu Çocuk Köyünde aldı

KARNEYİ ALAN SOLUĞU ÇOCUK KÖYÜ’NDE ALDI

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Çocuk Köyü, öğrencilerin "en eğlenceli karne hediyesi" olarak kabul ettiği bir mekan haline geldi. Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın bu özel hediyesi, 15 binden fazla öğrencinin üç günlük süre zarfında ziyaret etmesine ve eğlenmesine olanak tanıdı. Çocuklar, bu eğlenceli mekanda bilmedikleri yeteneklerini keşfetme şansı buldular.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, tatil dönemlerinde Çocuk Köyü'nü ücretsiz olarak açarak çocukları mutlu etmeye devam ediyor. Bu yıl 16-17-18 Haziran tarihlerinde de ücretsiz hizmet veren Çocuk Köyü, çevre illerden gelen ailelerin tercihi haline geldi.

Çocukların sağlığına büyük önem veren belediye, her gün titiz temizlik ve Sağlık Bakanlığı tavsiyelerine uygun dezenfeksiyon çalışmalarını sürdürüyor.

Ebeveynler, Çocuk Köyü'nün evde geçirdikleri zaman ile kıyasladıklarında büyük fark olduğunu belirterek, burada çocuklarıyla birlikte keyifli zaman geçirebildiklerini ifade ediyorlar. Çocuklar, bu mekanda parkurlarda koşup zıplayarak kendi yeteneklerini keşfederken, ebeveynler de rahatça izleyebilecekleri bir alan buluyorlar. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'a Çocuk Köyü'nü tekrar hizmete açtığı için teşekkür ediyorlar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER