© Baykuş Haber

Karnı burnunda torbacı tutuklandı

BURSA'NIN OSMANGAZİ İLÇESİNDE NARKOTİK POLİSİ TARAFINDAN YAKALANAN UYUŞTURUCU SATICISI 9 AYLIK HAMİLE KADIN, ÇIKARILDIĞI MAHKEMECE TUTUKLANDI.

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde, narkotik polisi tarafından yakalanan 9 aylık hamile bir uyuşturucu satıcısı tutuklandı. Operasyon sonucu kadının üstünde ve ikametinde yapılan aramalarda 1 kilo 100 gram bonzai ile 60 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Olay, okulların açılışının öncesinde Bursa genelinde gerçekleştirilen büyük çaplı operasyonlar kapsamında yaşandı. Bursa İl Emniyeti Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, büyük bir titizlikle çalışarak yaklaşık 200 şüpheliyi cezaevine göndermişti. Bu şüpheliler arasında, adli yargılama sürecinde hamilelik ve küçük çocukları bahane ederek yargıyı yanıltmaya çalışanlar da bulunuyordu.

Daha önce gözaltına alınıp serbest bırakılan Mihriban E. isimli kadın, uzun süre boyunca Bursa Narkotik Şube ekipleri tarafından takibe alındı. 9 aylık hamile olduğu tespit edilen bu uyuşturucu satıcısı, sabah saatlerinde gerçekleşen operasyonla gözaltına alındı. Kadının evi ve üzerinde yapılan aramalarda 1 kilo 100 gram bonzai ile 60 gram metamfetamin maddesi bulundu.

Hamile kadın, polis ekipleri tarafından adliyeye götürülürken zorlanan bir şekilde ilerlemek zorunda kaldı. Adliye girişinde sorulara yanıt vermedi. Mihriban E., savcılık ifadesinin ardından hakimlikçe tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER