© Baykuş Haber

Kars 36 Spor Başkanı Ali Uçum, istifa etti

KARS 36 SPOR BAŞKANI ALİ UÇUM, İSTİFA ETTİ(KARS-İHA)

Kars 36 Spor Kulübü'nün Başkanı Ali Uçum, yoğun iş temposu ve diğer işlerinin artan yoğunluğu nedeniyle kulüp başkanlığı görevini bıraktığını açıkladı. Uçum, yaptığı açıklamada iş hayatının ve diğer işlerinin yoğunluğunun artması nedeniyle ailesine bile yeterince zaman ayıramadığını ve bu nedenle Kars 36 Spor Kulübü'ndeki görevini sonlandırmak zorunda kaldığını belirtti.

Uçum, geçtiğimiz sezon ekonomik olarak zor bir dönem geçiren kulübe sponsor olarak girdiğini ve daha sonra kulüp başkanlığını devralarak takımın başarılı bir şekilde ilerlemesine katkı sağladığını ifade etti. Kars 36 Spor'un ligde 8. sırada bitirerek küme düşme riskini ortadan kaldırdığını ve birçok ekonomik sorunu çözdüğünü dile getiren Uçum, takımın borçlarını ödeyerek kulübü borçsuz bir şekilde devrettiğini vurguladı.

Başkan Ali Uçum, Kars 36 Spor Kulübü'ne desteklerini sürdüreceğini ve yeni başkanın bayrağı devralacağına inandığını belirterek, kulüp yönetimine teşekkür etti. Ayrıca, Kars Valiliği ve Emniyet Müdürlüğü'ne takımı her maçta ve her alanda manevi desteklerini esirgemedikleri için teşekkür etti ve kulübe bundan sonraki süreçte başarılar diledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER