© Baykuş Haber

Kars 36 Spor Ziraat Türkiye Kupası hazırlıkları sürüyor

KARS 36 SPOR ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR(KARS-İHA)

Kars 36 Spor, Ziraat Türkiye Kupası ön eleme turunda rakibi Dersim Spor'a karşı hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlı ekip, bu hafta sonu deplasmanda oynayacakları Dersim Spor maçını kazanarak kupada yoluna devam etmeyi amaçlıyor.

Halitpaşa Semt Sahası'nda gerçekleştirilen antrenmanda teknik direktör Orhan Tetik gözetiminde futbolcuların yoğun bir tempoyla çalıştığı gözlemlendi. Futbolcuların hırslı ve istekli bir performans sergilediği dikkat çekti.

Kars 36 Spor'un Ziraat Türkiye Kupası'ndaki hedefini açıklayan Teknik Direktör Orhan Tetik, "Kupada bu hafta sonu zorlu bir müsabaka bizi bekliyor. Her iki takımın da hedefi bir üst tura yükselmek. Biz hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Rakibimiz Dersim Spor güçlü bir ekip, ancak biz de kendi gücümüze inanıyoruz. Bu maçın çok iyi bir mücadeleye sahne olacağına inanıyorum. Futbolcularıma güveniyorum ve Dersim maçından galip ayrılacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

Yapılan antrenmanda futbolcuların yüksek performans sergilediği ve teknik direktörün hataları anında düzelttiği gözlemlendi. Antrenman yaklaşık 2 saat sürdü ve çift kale maçla sona erdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER