© Baykuş Haber

Kars Belediyesi Halk Ekmek Büfelerini yeniledi

KARS BELEDİYESİ HALK EKMEK BÜFELERİNİ YENİLEDİ(KARS-İHA)

Kars Belediyesi, şehirdeki Halk Ekmek Büfelerini modernize ediyor. Vali/Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz liderliğinde yürütülen bu yenileme çalışması, eski ve şehre yakışmayan halk ekmek büfelerinin modern ve estetik bir görünüm kazanmasını hedefliyor.

Kars Belediye Başkanlığı'na kayyum atanmasının ardından Vali Türker Öksüz göreve başladı. Atıl durumda bulunan Belediye Halk Ekmek Fabrikası'nın modernizasyon çalışmalarını başlatan Öksüz, fabrikanın üretime tekrar başlamasının ardından şehirde bulunan halk ekmek büfelerinin değiştirilmesi kararını aldı.

Belediye tarafından satın alınan 9 büfe, modern ve çağdaş bir görünüme sahip olanlarıyla değiştirildi. İlk kurulum Şehitler Mahallesindeki bir Halk Ekmek Büfesinde gerçekleştirildi. Vali/Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, bu büfede yapılan çalışmaları yerinde inceledi ve Vali Yardımcısı Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Taşkın'dan bilgi aldı.

Öksüz, diğer büfelerin de benzer şekilde yenilenmesi ve yerlerine konulması talimatını verdi. Bu çalışmaların şehirdeki halk ekmek büfelerinin hem fiziksel koşullarını iyileştirmeyi hem de vatandaşlara daha kaliteli ve sağlıklı bir hizmet sunmayı amaçladığı belirtildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER