© Baykuş Haber

Karşı şeride geçen otomobil kamyonetle çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı

MANİSA’NIN SARUHANLI İLÇESİNDE SÜRÜCÜSÜNÜN DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBEDEREK KARŞI ŞERİDE GEÇEN OTOMOBİL KAMYONETLE ÇARPIŞTI. FECİ KAZADA 1 KİŞİ ÖLDÜ 3 KİŞİ YARALANDI.

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde meydana gelen üzücü bir trafik kazasında sürücüsünün kontrolünü kaybettiği bir otomobil, karşı şeride geçerek bir kamyonetle çarpıştı. Bu feci kazada maalesef 1 kişi yaşamını yitirirken, 3 kişi de yaralandı.

Kaza, Saruhanlı'nın Tirkeş Mahallesi'nde gerçekleşti. Akhisar'dan Manisa istikametine seyir halinde olan 34 BH 6935 plakalı otomobilin sürücüsü Nadir S. (69), direksiyon kontrolünü kaybederek önce refüjü aştı, ardından karşı şeride geçti. Bu sırada Manisa-Akhisar istikametine doğru seyir halinde olan 45 AG 630 plakalı kamyonetle otomobil çarpıştı.

Kazayı gören diğer sürücüler hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yapılan kontroller sonucunda, otomobilde bulunan Şükran Göralp'in maalesef olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Yaralanan otomobil sürücüsü Nadir S., eşi Nurdan S. (62) ile kamyonet sürücüsü Ö.E. ambulanslarla Akhisar Kirazoğlu Devlet Hastanesi ve Akhisar'daki özel bir hastaneye kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin olduğu belirtildi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Bu acı olay, trafik güvenliği konusundaki önemin bir kez daha vurgulanmasına neden oldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER