© Baykuş Haber

Karşıyakada keyifler yerinde

TFF 3. LİG 2. GRUP EKİPLERİNDEN KARŞIYAKA, SEZONUN İLK HAFTASINDA ALDIĞI 3-1’LİK GALİBİYETLE LİDERLİK KOLTUĞUNA OTURDU

TFF 3. Lig 2. Grup takımlarından Karşıyaka, sezonun ilk haftasında aldığı 3-1'lik galibiyetle liderlik koltuğuna oturdu. Bu sonuç ve takımın gösterdiği performans camiayı oldukça memnun etti.

Karşıyaka, yeni sezona şampiyonluk parolasıyla giriş yapmış ve transfer döneminde Adem Büyük, Alpay Koldaş, Haydar Yılmaz, Enes Nalbantoğlu ve Yasin Ozan gibi önemli oyuncuları kadrosuna katmıştı. İlk haftada deplasmanda Eynesil'i 3-1 mağlup ederek liderlik koltuğuna oturan Karşıyaka, oyuncularının sahadaki performansı ve yeni transferlerin hemen skora katkı sağlamasıyla olumlu bir başlangıç yapmış oldu.

Karşıyaka'nın attığı gollerden biri rakip takımın kendi kalesine atılmışken, diğer goller yeni transferler Yasin Ozan ve Enes Nalbantoğlu tarafından kaydedildi.

Bu arada, Karşıyaka'nın transfer çalışmaları devam ediyor. Kulüp, Berk Yıldız için girişimlere başladı. Futbol kariyerine Karşıyaka'da başlayan ve daha sonra Galatasaray'a transfer olan 27 yaşındaki Berk Yıldız, Elazığspor, Adana Demirspor, Boluspor ve Yeni Malatyaspor gibi kulüplerde forma giydi. Şu anda Boluspor'da oynayan kanat oyuncusu, bu sezon 4 maçta görev aldı ancak henüz gol veya asist katkısı yapamadı. Karşıyaka'nın Berk Yıldız'ı kadrosuna katma konusundaki çabaları sürüyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER