© Baykuş Haber

Karslı çocuklar yüzme eğitimi alacak

KARS’TA YÜZLERCE ÇOCUK YÜZMEYİ ÖĞRENECEK. GELECEĞİN MİLLİ YÜZÜCÜLERİ KARS’TAN ÇIKACAK(KARS-İHA)

Kars'ta geleceğin milli yüzücülerinin yetişeceği bir proje hayata geçiriliyor. Kars Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen Yaz Spor Okulları kapsamında, yüzlerce öğrenci yüzme yeteneklerini geliştirmek için eğitim almaya başladı.

Kars Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, yaz aylarında çocukların verimli ve keyifli bir tatil geçirmelerini sağlamak için çalışmalarını hızla sürdürüyor. Bu kapsamda 18 farklı branşta, 31 antrenör ve 27 eğitim görevlisi ile öğrencilere Yaz Spor Okulları kayıtları devam ediyor. Öğrenciler, uzman eğitmenler eşliğinde yüzme öğrenecekler.

Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nda gerçekleşen seçmelerde, öğrenciler ve veliler bilgilendirildi ve yaş gruplarına göre ayrıldılar. Kurslar haftada 2 gün, Salı-Perşembe ve Çarşamba-Cuma günleri düzenlenecek.

Yüzme kursuna yoğun ilgi gösteren öğrenciler, yaz tatillerini hem eğlenceli hem de kendilerini geliştirme fırsatı bulacaklar. Kars'ta bu projenin hayata geçirilmesiyle, geleceğin milli yüzücüleri için önemli bir adım atılmış olacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER