© Baykuş Haber

Kartal D-100 Karayolu’nda zincirleme trafik kazası: 2 yaralı

Ozan URAL-Emre KURT/İSTANBUL,(DHA)- KARTAL, D-100 Karayolu’nda 5 aracın karıştığı zincirleme kazada 2 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, D-100 Karayolu bir süre trafiğe kapatıldı.

Kartal'da, D-100 Karayolu üzerinde meydana gelen zincirleme kaza, 5 aracın karıştığı ve 2 kişinin yaralandığı bir olaydır. Kaza, sabah saatlerine doğru D-100 Karayolu üzerinde gerçekleşti. İlk olarak, Edirne istikametine giden iki araç arasında bir trafik kazası meydana geldi. Bu ilk kaza sonucunda oluşan hasarı görmeyen diğer araçlar, yavaşladılar ve zincirleme bir kaza yaşandı. İlk kazaya neden olduğu iddia edilen sürücünün olay yerinden kaçtığı söyleniyor. Bu zincirleme kazada, 34 DZU 554 plakalı cipin sürücüsü Batuhan Güngör ile ismi henüz belirlenemeyen bir kişi hafif yaralandı.

Olayın hemen ardından, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine yönlendirildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla hastaneye sevk edildi. Kaza nedeniyle D-100 Karayolu bir süreliğine trafiğe kapatıldı. Trafik akışı, yan yoldan sağlandı ve kaza yerindeki araçlar çekici yardımıyla kaldırıldı. Yol temizlendikten sonra trafik normal seyrine döndü.

Kazayı gören bir tanık, yaşananları şu şekilde anlattı: "Yardım amaçlı durdum. Sağ şeritte bir tane beyaz araba vardı. En sol şeritte de beyaz bir araba vardı, kaza yapmışlardı. Onlara yardım edelim derken, arkadan bir tane siyah ticari bir araç geldi, o kazaya karışmadı durarak emniyet şeridine çekti. Biz de onu uyarmaya gittik. O olanlar o anda oldu. Daha sonra arkadan bir tane daha siyah lüks bir otomobil geldi. Onun arkasına siyah bir cip geldi. Hızlı gelen siyah araba biçti geçti ortalığı. Siyah cip benim üzerime geldi, canımı zor kurtardım. Ölü yok, 2 yaralı var."

Polis, kaza hakkında soruşturma başlattı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER