© Baykuş Haber

Kartal’da pilavcı kurşunlandı: 1 yaralı 

Murat SOLAK, Oğuzhan UYSAL / İSTANBUL, (DHA)- KARTAL’da otomobille pilavcının önüne gelen şüpheliler, dükkana silahla ateş açtı. Saldırı sırasında dükkanda bulunan S.P. yaralanırken, şüphelilerin otomobille dükkanın önüne geldiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.  

Olay, Cevizli Mahallesi'nde Bankalar Caddesi'nde meydana geldi, saat 16.00 civarlarında yaşandı. Bir pilavcı dükkanına otomobille gelen şüpheliler, aniden silahla ateş açtılar. Bu saldırı sırasında, iş yeri sahibinin kardeşi olan S.P. yaralandı. İhbarın hemen ardından, olay yerine hem polis hem de sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı, ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Tedavisine burada devam edilen S.P.'nin bacağından yaralandığı ve hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.

Saldırının güvenlik kamerası kayıtlarına da yansıdığı görüntülerde, plakası olmayan bir otomobilin dükkanın önüne gelip saldırıyı gerçekleştirdiği, bu sırada insanların kaçıştığı anlar yer almaktadır. Olayın ayrıntıları üzerinde inceleme başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER